Opleiding tot antipestcoördinator op basisscholen.

‘Pesten’ is een probleem wat kinderen dusdanig kan raken dat ze voor de rest van hun leven beschadigd zijn. Citaat ‘Niet meer de pijn, maar de littekens blijven jeuken’.

Dit is voor ons dan ook de drijfveer om deze training tot antipestcoördinator te geven. Vanuit de praktijk waarbij elke trainer ook een stevige theoretische achtergrond heeft op het gebied van o.a. pedagogiek en communicatie.

De cursus bestaat uit vier dagen (acht dagdelen) en wordt gefaciliteerd door de Dit Is Wijs Academy!

Lesdag 1 methodiek van ‘Ik wil niet gepest worden’,

lesdag 2 Lastig gedrag in de klas. Hoe ga ik daar als leerkracht mee om.

Lesdag 3 lastige gedrag in de klas. Hoe stimuleer en corrigeer ik de leerlingen

Lesdag 4 Praktijk dag door middel van video interactie.

Op de website ditiswijsacademy.nl vind je de data en de locatiemogelijkheden.

Doel van de cursus; Je hebt een acuut pestprobleem op school. Hoe los je dit op? Deze cursus geeft jou als antipestcoördinator de mogelijkheden om dit op te lossen en na het volgen van de training kunnen wij je begeleiden in de praktijk.

Karel Drexhage, Lucienne Gravestein en Onno van Ulzen kennen elkaar van het succesvol mede vorm geven aan een bekende basisschool. Vooral met het invoeren van waarden en een succesvolle aanpak tegen pesten. Zij deden dit vanuit hun rol als begeleider, interim intern begeleider en coach van leerkrachten en als directeur. Nu bundelen zij hun expertise vanuit theorie maar vooral ook vanuit de praktijk om jou succesvol het pesten op jouw school te laten stoppen.

Na afloop van de cursus krijg je een certificaat als bewijs van deelname.

Wat bieden wij aan;
(Klik op de link om de inhoud van de lesdag te lezen)

 

Tot slot,

Na de cursus kun je vervolgens individueel een beroep op ons doen in je verdere begeleiding van groepen waarin pestgedrag aan de orde is. Tarieven zijn opvraagbaar bij Onno van Ulzen.

Bij inschrijving voor de cursus krijg je natuurlijk gratis het boek ‘Ik wil niet gepest worden’. Wij hopen jou te mogen ontmoeten op de cursus.

Karel Drexhage www.ctkd.nl

Lucienne Gravestein www.ibexpert.nl

Onno van Ulzen www.ikwilnietgepestworden.nl

Schrijf je hier in voor onze Nieuwsbrief!

Vul hieronder uw naam en e-mail adres in. Zo blijft u op de hoogte van alles rondom het boek "Ik wil niet gepest worden".

Wist je dat?

© 2016 Ikwilnietgepestworden.nl. Alle rechten voorbehouden. Website door Donja Bleeker.