Ik wil niet gepest worden (Oriëntatiecursus)

Pesten’ is een probleem wat kinderen dusdanig kan raken dat ze voor de rest van hun leven beschadigd zijn. Citaat ‘Niet meer de pijn, maar de littekens blijven jeuken’.

Deze oriëntatiecursus biedt handvatten en oefening om een moeilijk gesprek te voeren met ouders en laat professionals kennismaken met de stappen om een echte anti-pestcoördinator te worden.

Gegevens van de Cursus

Naam van Trainer  Onno van Ulzen
Titel van de Cursus  Ik wil niet gepest worden (Oriëntatiecursus)
Inhoud van de Cursus  Oriëntatie op opleiding tot anti pest coördinator
Niveau van de Cursus  HBO
Lengte van de Cursus  1 dagdeel van 3 uur 
Doelstelling van de Cursus  

 Oriëntatie op het komen tot een effectief anti pest beleid op de basisschool van degene die meegedaan heeft met de cursus. Geldt ook voor mentoren in de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

Handvatten en oefening om een moeilijk gesprek te voeren met ouders.

De doelgroep voor wie de cursus bedoeld is  Leerkrachten basisschool onderwijs en mentoren voortgezet onderwijs onderbouw
Het aanvangsniveau waarvan wordt uitgegaan (d.w.z. eventuele vooropleidingseisen)  HBO 
De studiebelasting voor de deelnemer d.w.z. de tijd die de deelnemer eraan kwijt is in uren p/w  Aantal uren per week: geen.
Informatie over het verstrekte studiemateriaal en/of over het aan te schaffen studiemateriaal  Het boek: “Ik wil niet gepest worden”.
Kwalificaties die behaald kunnen worden  Certificaat van deelname en het operationeel hebben van een anti pest plan voor de betrokken school.

 

Voor meer informatie over deze cursus kunt u hier klikken om naar de Ditiswijsacademy te gaan.

 

Schrijf je hier in voor onze Nieuwsbrief!

Vul hieronder uw naam en e-mail adres in. Zo blijft u op de hoogte van alles rondom het boek "Ik wil niet gepest worden".

Wist je dat?

© 2016 Ikwilnietgepestworden.nl. Alle rechten voorbehouden. Website door Donja Bleeker.