Achter IWNGW.

Onno van Ulzen (1955) is in 1997 als herintreder gaan werken in het basisonderwijs. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als leerkracht is hij de uitdaging als directeur aangegaan en heeft zodoende leiding gegeven aan vier basisscholen. Naast het leerkracht zijn en directeur in het basisonderwijs heeft hij zich beziggehouden met coördinerende taken in dienst van het basisonderwijs vooral in Zuid-Kennemerland.

Al sinds 1997 is Onno bezig geweest met het ontwikkelen van een manier van handelen tegen pesten in het basisonderwijs. Door het geven van vele antipest-lessen op verschillende basisscholen heeft deze nieuwe manier van handelen zich kunnen ontwikkelen. Door deze antipest-methode in boekvorm te vertalen, hoopt hij meer basisscholen bewust te maken van deze problematiek en een mogelijke ondersteuning te bieden.Voor extra ondersteuning geeft Onno samen met pestervaringsdeskundige Donja Bleeker   (tevens oud-leerling) lezingen over het boek en zijn er in samenwerking met andere professionals ook trainingen mogelijk.

 

Voor extra informatie over lezingen en training kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

 

Onno van Ulzen

Onno van Ulzen

Schrijf je hier in voor onze Nieuwsbrief!

Vul hieronder uw naam en e-mail adres in. Zo blijft u op de hoogte van alles rondom het boek "Ik wil niet gepest worden".

Wist je dat?

© 2016 Ikwilnietgepestworden.nl. Alle rechten voorbehouden. Website door Donja Bleeker.